جدول زمانبندی و جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  کاردانی  فوریت های پزشکی -کارکنان عملیاتی مرکز اورژانس 115 فارس سال 1397

با عرض سلام و تبريک به مناسبت پذیرش شما در آزمون کاردانی رشته فوریت های پزشکی سال 1397، جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح ذیل اعلام مي گردد :

توجه : ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت الکترونیکی و حضوری بوده و انجام هر دو نوع ثبت نام  الزامی می باشد .

29/1/1397

***جهت ورود به ثبت نام الکترونیکی نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارید. از شماره ملي به عنوان نام كاربري و از چهار رقم سمت راست شماره ملي به عنوان رمز عبور استفاده نمایید.

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 حجم فايل زیر 50 كيلوبايت (اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 500*300 الی  600*400).

3 – روی كارت ملي (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

4 – روی كارت پايان خدمت یا معاوفيت پزشكي ، معافيت زمان صلح يا کفالت(حجم هرفايل 100 تا 200 كيلوبايت).

5- مدارک پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاه شامل: (ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهی نامه پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاهی ) که هر مدرک جداگانه اسکن شده باشد.( حجم هر فایل 100 تا 200 کیلو بایت).

نکته:دارندگان مدرک سال چهارم نظام قدیم، ریزنمرات سال چهارم نظام قدیم را بارگذاری نمایند.

6- رسید پستی درخواست تاییدیه تحصیلی دوره دیپلم و پیش دانشگاهی که از اداره پست یا دفاتر خدمات ارتباطی دریافت نموده اید. (حجم فایل 100 تا 200 کیلو بایت)

آدرس دانشگاه جهت ارسال تاییدیه تحصیلی : شیراز میدان امام حسین (ع) جنب دانشکده پزشکی اداره کل امور آموزشی دانشگاه کدپستی 53185-71348

-لطفا" دقت نمایید مدارک اسکن شده از لحاظ سایز به اندازه مدرک اصلی باشد، عدم رعایت این موضوع باعث تغییر اندازه فایل اصلی و کاهش کیفیت آن می شود.

-مدارک ذکر شده در ثبت نام الکترونیکی را می بایست پس از اسکن در سیستم پذیرش الکترونیکی upload نمایید.

-مدارک لازم جهت ثبت الکترونیکی می بایست در اندازه واقعی و وضوح بالا اسکن و بار گذاری شود. از گرفتن عکس یا اسکن با تلفن همراه و بار گذاری بر روی سایت جداً خودداری نمائید، مدارکی که بدین صورت بارگذاری شوند مورد تائید نمی باشد.

3- فرم خام سند تعهد محضری (دریافت فایل)

نکته1: کلیه پذیرفته شدگان رشته فوریت های پزشکی_کارکنان عملیاتی می بایست قبل از مراجعه به اداره کل امور آموزشی جهت ثبت نام حضوری، به اداره حقوقی و املاک دانشگاه مراجعه و نسبت به تایید اصل سند تعهد محضری اقدام نمایند .

نکته2: اداره کل امور آموزشی دانشگاه از ثبت نام دانشجویانی که فاقد اصل سند تعهد محضری می باشند معذورمی باشد.

4-کلیه پذیرفته شدگان می بایست جهت ثبت نام حضوری در تاریخ مشخص شده به اداره کل امور آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

5-معرفی نامه به دانشکده صرفاجهت دانشجویانی صادرمی شود که کلیه مراحل ثبت نام رابه صورت کامل انجام دهند.

6- کارت دانشجویی پس از انجام انتخاب واحد صادر خواهد شد.

نکات مهم:

1-حضور شخص دانشجو جهت انجام مراحل ثبت نام حضوری الزامی می باشد. چنانچه به هر دلیل موفق به حضور جهت ثبت نام نشود می بایست وکیل قانونی خود را به همراه وکالت محضری جهت انجام ثبت نام معرفی نماید.

2-عدم حضور شخص دانشجو در تاریخ فوق جهت انجام ثبت نام حضوری به منزله انصراف از تحصیل می باشد.

- راهنماي ثبت نام الكترونيكي را به دقت مطالعه و پس از آماده كردن كليه مقدمات ،نسبت به ثبت نام الكترونيكي اقدام نماييد.

- دانشجویان گرامی  مي بايست طبق جدول زمانبندي شده فوق و پس از تكميل مدارك لازم جهت ثبت نام اقدام نمايند.

-مدارك را مي بايست بر اساس شرايط اعلام شده اسكن و فایل اسکن شده را هنگام ثبت نام الكترونيكي درسامانه ثبت نام الکترونیک و محل مشخص شده upload نماييد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-1-27 12:10        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ