جدول زمانبندی و جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  کاردانی  فوریت های پزشکی  سال 1396

با عرض سلام و تبريک به مناسبت پذیرش شما در رشته فوریت های پزشکی دوره کاردانی ورودی بهمن سال 1396، جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح ذیل اعلام مي گردد :

توجه: ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت الکترونیکی و حضوری بوده و انجام هر دو نوع ثبت نام ( الکترونیکی و حضوری) الزامی می باشد.

دوشنبه 23/11/1396

***جهت ورود به ثبت نام الکترونیکی نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارید. از شماره ملي به عنوان نام كاربري و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید.

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 حجم فايل زیر 50 كيلوبايت (اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 500*300 الی  600*400).

3 – روی كارت ملي (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

4 – روی كارت پايان خدمت یا معافيت پزشكي ، معافيت زمان صلح يا کفالت، دفترچه اعزام به خدمت جهت برادران. (حجم هرفايل 100 تا 200 كيلوبايت).

5- مدارک پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاه شامل: (ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهی نامه پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاهی ) که هر مدرک جداگانه اسکن شده باشد .(حجم هر فایل 100 تا 200 کیلو بایت .)

6- فرم مخصوص اخذ تعهد از پذيرفته شدگان سهميه منطقه 1 ، رزمندگان و ایثارگران .(دریافت فرم)   (حجم هرفايل 100 تا 200 كيلو بايت).

7- فرم مخصوص اخذ تعهد از پذيرفته شدگان سهميه هاي مناطق 2و3(دریافت فرم) (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلو بايت).

8 - فرم اخذ تعهد از فارغ التحصيلان دانشگاهها و موسسات آموزش عالي داخل و خارج از كشور و دانشجويان فعلي و انصرافي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور. (حجم هرفايل 100 تا 200 كيلو بايت) (دریافت فرم)

9- فرم تاییدیه صحت سلامت (دریافت فرم). حجم فایل 100 تا 200 کیلوبایت (شامل تمامی دانشجویان می باشد .)

10- رسید پستی درخواست تاییدیه تحصیلی دوره دیپلم و پیش دانشگاهی که از اداره پست دریافت نموده اید . (حجم فایل 100 تا 200 کیلو بایت)

آدرس دانشگاه جهت ارسال تاییدیه تحصیلی : شیراز میدان امام حسین (ع) جنب دانشکده پزشکی اداره کل امور آموزشی دانشگاه کدپستی 53185-71348

-دانشجویان محترم لطفا" دقت نمایید مدارک اسکن شده از لحاظ سایز به اندازه مدرک اصلی باشد، عدم رعایت این موضوع باعث تغییر اندازه فایل اصلی و کاهش کیفیت آن می شود.

-مدارک ذکر شده در ثبت نام الکترونیکی را می بایست پس از اسکن در سیستم پذیرش الکترونیکی upload نمایید.

3-فرم اطلاعات فردی

4-کلیه پذیرفته شدگان می بایست جهت ثبت نام حضوری در تاریخ مشخص شده به اداره کل امور آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

5-معرفی نامه به دانشکده صرفاجهت دانشجویانی صادرمی شودکه کلیه مراحل ثبت نام رابه صورت کامل انجام دهند.

6- کارت دانشجویی پس از انجام انتخاب واحد صادر خواهد شد.

تذکر مهم:با توجه به مقررات وظیفه عمومی ترخیص سربازان حین خدمت صرفا جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی و بالاتر مجاز بوده و ترخیص آنان جهت تحصیل در مقطع کاردانی مجاز نمی باشد. بدیهی است این دانشگاه از ثبت نام این قبیل پذیرفته شدگان معذور می باشد.

- مدراك را مي بايست پس از تكميل با شرايط اعلام شده اسكن نموده ، فايل اسكن شده را هنگام ثبت نام الكترونيكي در سامانه ثبت نام الکترونیکی و محل مشخص شده upload  نمائید .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-5-23 9:39        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ