مدارک لازم و جدول زمانبندی جهت ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور سراسری سال 1396

با عرض سلام و تبريک به مناسبت موفقيت شما در  آزمون کنکور سراسری سال 96 جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح ذیل اعلام مي گردد :

دانشجویان شهرستانی ورودی 96 :

پس از ثبت نام ، در خوابگاه اقامت خواهند نمود لذا کلیه وسایل اقامت برای نیمسال اول را به همراه داشته باشند.

تذکر1 : ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت الکترونیکی و حضوری بوده و انجام هر دو نوع ثبت نام  الزامی می باشد .

تذکر 2: در صورت عدم ثبت نام الکترونیکی، ثبت نام حضوری امکان پذیر نخواهد بود.

تذکر 3: مسئولیت صحت کلیه اطلاعات ارسال شده از طریق ثبت نام الکترونیکی صرفا" به عهده شخص دانشجو می باشد.

جدول زمانبندي ثبت نام

الکترونیکی

ازطریق سایت paziresh.sums.ac.ir

آدرس ثبت نام حضوری:
شيراز - ابتداي بلوار چمران، جنب بيمارستان حافظ، خيابان ابيوردي 1، دانشكده علوم توانبخشي، سالن ورزشي غدير

**جهت ورود به سايت ثبت نام الكترونيكي ، هر دانشجو به نام كاربري و كلمه عبور نیاز دارد. شماره ملي به عنوان نام كاربري و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبوراستفاده نمایید.**

1 – صفحات شناسنامه (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلوبايت.)

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 (حجم فايل زیر 50 كيلوبايت)(اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 600*400  الی  500*300).

نکته: (هنگام اسکن عکس دقت شود تنظیمات رزولوشن اسکنر خود را روی 300 dpiتنظیم نمایید و به هیچ عنوان از سایر نرم افزارها(فتو شاپ  و ...) جهت کاهش حجم استفاده ننمایید زیرا کیفیت فایل عکس شما قابل قبول نخواهد بود)

توجه: عکس ها حتماً می بایست زمینه سفید رنگی و به روز، با حجاب کامل اسلامی جهت خواهران و بدون کراوات جهت برادران باشد.

3 –كارت ملي (حجم فايل 50 تا 200 كيلوبايت.)

4 –كارت پايان خدمت ، معافيت پزشكي ، معافيت زمان صلح ، کفالت یا دفترچه اعزام به خدمت جهت برادران. (حجم فايل 50 تا 200 كيلوبايت.)

5- مدارك پايان دوره متوسطه و پیش دانشگاهی شامل ريز نمرات دیپلم و پيش دانشگاهي و گواهي نامه پايان دوره متوسطه و پيش دانشگاهي (حجم هرفايل 100 تا 200 كيلو بايت.)

6- فرم مخصوص اخذ تعهد از پذيرفته شدگان رشته های مختلف گروه پزشکی در سهمیه های  منطقه 1، رزمندگان و ایثارگران در آزمون سراسری سال 1396 ( دريافت فرم ) (حجم فايل 100 تا 200 كيلو بايت.)

تذکر:این فرم شامل پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد نمی باشد.

7- فرم مخصوص اخذ تعهد از پذيرفته شدگان رشته هاي مختلف گروه پزشكي در سهميه هاي مناطق 2و3 در آزمون سراسري سال 1396 ( دريافت فرم ) (حجم فايل 100 تا 200 كيلو بايت.)

تذکر:این فرم شامل پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد نمی باشد.

8- فرم اخذ تعهد از فارغ التحصيلان دانشگاهها و موسسات آموزش عالي داخل و خارج از كشور و دانشجويان فعلي و انصرافي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور .(حجم فايل 100 تا 200 كيلو بايت) ( دريافت فرم )

9- فرم تأییدیه صحت سلامت (دریافت فایل) حجم فایل 100 تا 200 کیلو بایت (شامل تمامی دانشجویان می باشد.)

10- رسید پستی درخواست تاییدیه تحصیلی دوره دیپلم و پیش دانشگاهی که از اداره پست یا دفاتر خدمات ارتباطی دریافت نموده اید .( حجم فایل 100 تا 200 کیلو بایت)

آدرس دانشگاه جهت ارسال تائیدیه تحصیلی : شیراز میدان امام حسین (ع) جنب دانشکده پزشکی اداره کل امور آموزشی دانشگاه کدپستی 53185- 71348

11- کارنامه کنکور سراسری (حجم فایل 100 تا 300 کیلو بایت)

با توجه به اینکه تعداد صفحات کارنامه کنکور سراسری ممکن است بیش از یک صفحه می باشد ابتدا صفحات کارنامه را اسکن و بعد از تبدیل به فرمت PDF  در سامانه ثبت نام الکترونیک بارگذاری نمایید.

مدارك فوق را مي بايست پس از اسكن در سيستم پذيرش الكترونيكي upload نمائید.

جدول ثبت نام حضوري به ترتيب حروف الفبا :

یکشنبه 2/7/96

حروف( الف ب پ ت ث ج چ-ح )

دوشنبه 3/7/96

حروف(خ - د - ذ ر ز- ژ س-ش ص- ض ط ظ- ع-غ-ف-ق )

سه شنبه4/7/96

حروف (ك-گ ل م ن و - هـ - ي)

برادران از ساعت 14 لغايت 17

کلیه پذیرفته شدگان می بایست علاوه بر ثبت نام الکترونیک در تاریخ های اعلام شده و با توجه به حروف الفبا در زمان و مکان تعیین شده جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایند . عدم مراجعه جهت ثبت نام حضوری به منزله " انصراف از تحصیل " خواهد بود .

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری به شرح زیر می باشد :

نکات مهم:

نکته1: پذیرفته شدگان سهمیه مناطق محروم (قانون عدالت آموزشی) می بایست حداکثر تا پایان نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 نسبت به تنظیم سند تعهد محضری که به تائید اداره حقوقی دانشگاه رسیده باشد ،اقدام و به اداره کل امور آموزشی دانشگاه تحویل نمایند.

نکته2: پذیرفته شدگان سهمیه بهیاری می بایست در روزهای ثبت نام حضوری مدارک زیر را ارائه نمایند :

1 - گواهی مبنی بر داشتن سه سال سابقه کار اعم از دولتی یا خصوصی به عنوان بهیار با تائید دفتر پرستاری استان محل خدمت .(گواهی کار می بایست پس از تاریخ اخذ دیپلم بهیاری و قبل از تاریخ 31/6/96 باشد)

2 - ارائه مدرک دیپلم کامل متوسطه بهیاری نظام قدیم یا دیپلم بهیاری نظام جدید به همراه مدرک پیش دانشگاهی که تاریخ اخذ آن حداکثر 31/6/1395 باشد .

نکته 3 : پذیرفته شدگان ظرفیت مازاد رشته های پزشکی،داروسازی،دندانپزشکی قبل از مراجعه جهت ثبت نام حضوری می بایست نسبت به پرداخت شهریه اقدام و پس از واریزبه همراه مدارک مورد نیاز در روز ثبت نام ارائه نمایند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پیوند روبرو مراجعه نمایید(از اینجا بگیرید)

نکته 4 : پذیرفته شدگان نیمه دوم (بهمن ماه)می بایست مراحل ثبت نام را مانند سایر دانشجویان در روزهای مشخص شده انجام  دهند.

نکته 5 :حضور والدین (پدر یا مادر)در روز ثبت نام حضوری الزامی می باشد.

نکته 6 : ارائه کد رهگیری که پس از انجام ثبت نام الکترونیک از سامانه Paziresh.sums.ac.ir دربافت می نمایند در روز ثبت نام حضوری الزامی می باشد.

نکته 7 : حضور شخص دانشجو جهت انجام مراحل ثبت نام حضوری الزامی می باشد. چنانچه به هر دلیل موفق به حضور جهت ثبت نام نشود می بایست وکیل قانونی خود را به همراه وکالت محضری جهت انجام ثبت نام معرفی نماید.

نکته 8 : عدم حضور شخص دانشجو در تاریخ های فوق جهت انجام ثبت نام حضوری به منزله انصراف می باشد.

نکته 9: جهت نظم بهتر و ارائه خدمات مطلوب تر ،از مراجعه در غیر از روزهای تعیین شده خودداری نمائید.

نکته 10: تکمیل اطلاعات طرح کوهورت در سامانه ثبت نام الکترونیک جهت کلیه دانشجویان الزامی می باشد. پس از تکمیل فرم مربوطه نسبت به دریافت و چاپ کد رهگیری اقدام نمایید. ارایه پرینت کد رهگیری طرح کوهورت در روز ثبت نام حضوری الزامی و دانشجویانی که فاقد کد رهگیری باشند مجاز به ثبت نام نمی باشند.

قابل توجه متقاضیان خوابگاه ، تغذیه ، امور رفاهی ، ورزشی ، طبی و ... (از اینجا وارد شوید)

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-10-17 13:05        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ