جدول زمانبندی و جزئیات ثبت نام پذیرفته شدگان دوره فوق تخصص سال تحصیلی 97-96

مدارک لازم و جدول زمانبندی جهت ثبت نام پذیرفته شدگان دوره فوق  تخصص
سال 1396 دانشگاه علوم پزشکی شیراز

با عرض سلام و تبريک به مناسبت موفقيت شما در آزمون دوره فوق تخصص سال 1396 جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح زیر اعلام مي گردد‌.

قابل توجه پذیرفته‌شدگان محترم: توجه نمایید ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم به صورت الکترونیکی و هم به صورت حضوری بوده و انجام هر دو نوع ثبت نام ( الکترونیکی و حضوری‌‌) الزامی‌ می‌باشد.

نكته مهم: در صورت هرگونه تغییر در جزئیات و جدول زمانبندی ثبت نام، مراتب متعاقباً از طريق همين سامانه اطلاع رساني خواهد شد.

الکترونیک

ویرایش ثبت نام الکترونیکی

96/5/28

حضوری

آدرس ثبت نام حضوری: شيراز- بلوار زند- جنب دانشکده پزشکی- اداره کل امور آموزشی دانشگاه اداره پذیرش و ثبت نام

**جهت ورود به سايت ثبت نام الكترونيكي هر دانشجو نياز به نام كاربري و كلمه عبور دارد كه از شماره ملي به عنوان نام كاربري و از 4 رقم سمت راست شماره ملی به عنوان رمز عبوراستفاده خواهد شد.**

تذکر مهم : مدارک لازم جهت ثبت نام الکترونیکی می‌بایست در اندازه واقعی و وضوح بالا اسکن سپس بارگذاری شود‌. از گرفتن عکس با تلفن همراه و بار گذاری برروی سایت جداً خودداری نمایید‌. مدارکی که به صورت عکس بارگذاری شوند، ضمن عدم تایید مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت .

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 (حجم فايل زیر 50 كيلوبايت)(اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 600*400  الی  500*300).

نکته: (هنگام اسکن عکس دقت شود تنظیمات رزولوشن اسکنر خود را روی 300 dpiتنظیم نمایید).

توجه: عکس ها می‌بایست زمینه سفید رنگی و به روز، با حجاب کامل اسلامی‌جهت خواهران و بدون کراوات جهت برادران باشد.

3 – كارت ملي (حجم فايل 50 تا 200 كيلوبايت).

4 – كارت پايان خدمت‌، يامعافي پزشكي‌، معافيت زمان صلح يا کفالت جهت برادران. (حجم فايل 50 تا 200 كيلوبايت).

تذکر : کارت پایان خدمت (الکترونیکی) می‌باشد نیاز به اسکن و upload پشت کارت نمی‌باشد .

5-فرم تسویه حساب با صندوق رفاه دوره تخصص .(جهت اخذ فرم تسویه حساب صندوق رفاه می‌توانید به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مراجعه نمایید‌‌) (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

6 – موافقت نامه بدون قید و شرط از بالاترین مقام اداری و حکم مرخصی بدون حقوق یا مأموریت آموزشی تا پایان تحصیلات (ویژه شاغلین رسمی‌و پیمانی). (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت)

7 – گواهی اتمام طرح نیروی انسانی یا معافیت از طرح مذکور (ضریب K )‌. (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

8 –آخرین مدرک تحصیلی(دانشنامه تخصصی) که نشان دهنده فراغت از تحصیل در مقطع تخصص باشد (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

9 – کارت نظام پزشکی (حجم فایل 100 تا 200 کیلو بایت).

10- سند تعهد محضری دوره فوق تخصص(حجم فایل pdf 100 تا 400 کیلو بایت).

پذیرفته شدگان محترم لطفا" دقت نمایید مدارک اسکن شده از نظر ابعاد به اندازه مدرک اصلی باشد، زیرا عدم رعایت این موضوع باعث تغییر اندازه فایل اصلی و کاهش کیفیت آن می‌شود.لازم به ذکر است عواقب ناشی از این مورد به عهده شخص پذیرفته شده می‌باشد.

مدارک ذکر شده در ثبت نام الکترونیکی را می‌بایست پس از اسکن در سیستم پذیرش الکترونیکی upload و سپس هنگام ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.

1- فرم هیات مرکزی گزینش. (از اینجا بگیرید) این فرم شامل تمامی‌دانشجویان بوده که می‌بایست پس از تکمیل و امضاء به همراه دو قطعه عکس  در مراجعه حضوری به همراه داشته باشند .

2-اصل سند تعهد محضری دوره فوق تخصص

جهت اطلاع از نحوه تنظیم سند تعهد محضری به لینک روبه رو مراجعه فرمائید (از اینجا بگیرید)

ü      فرم خام سند تعهد محضری مخصوص اعضاء هیات علمی (از اینجا بگیرید)  ‌

ü      فرم خام سند تعهد محضری مخصوص پذیرفته شدگان ازسهمیه آزاد (از اینجا بگیرید)

ü      فرم خام سند تعهد محضری مخصوص مستخدمین دانشگاه های علوم پزشکی  (از اینجا بگیرید)

ü      فرم خام سند تعهد محضری مخصوص مستخدمین سایر نهادها   (از اینجا بگیرید)

تذکر خیلی مهم : شایان ذکر است در این دوره میزان تعهدات پذیرفته شدگان رشته های فوق تخصصی بیماریهای ریه‌، مراقبت های ویژه‌، قلب کودکان‌، روماتولوژی کودکان‌، خون و سرطان بالغین‌، نفرولوژی‌، روانپزشکی کودک و نوجوان‌، جراحی کودکان‌، جراحی عروق‌، کلیه کودکان و جراحی قفسه صدری برابر طول دوره آموزشی مصوب خواهد بود‌. بدیهی است در خصوص سایر رشته ها میزان تعهد بر اساس فرم خام سند تعهدمحضری خواهد بود‌.

کلیه دستیاران فوق تخصص می‌بایست قبل از مراجعه به اداره کل امور آموزشی جهت ثبت نام حضوری، به اداره حقوقی و املاک دانشگاه مراجعه و نسبت به تحویل اصل سند تعهد محضری اقدام نمایند.

آدرس و شماره تماساداره حقوقی و املاک دانشگاه : شیراز-خیابان کریم خان زند-نرسیده به میدان نمازی-جنب سازمان هلال احمر-ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز_طبقه دوم  - 07132127410

تذکر: بدیهی است این امور از پذیرش و ثبت نام دستیاران فاقد اصل سند تعهد محضری یا سایر مدارک ثبت نامی‌معذور می‌باشد.

تذکر مهم : دستیاران محترم می‌توانند در تاریخ 27/05/1396جهت ویرایش مدارک ارسالی به سامانه ثبت نام الکترونیکی مراجعه و در قسمت پیام های دریافتی چنانچه مدرکی ناقص باشد، مشاهده و نسبت به رفع مشکل اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم مشاهده پیام‌، ثبت نام کامل انجام شده است.

ü      -هنگام ثبت نام الكترونيكي عجله نكنيد.

ü      -راهنماي ثبت نام الكترونيكي را به دقت مطالعه و پس از آماده كردن كليه مقدمات سپس نسبت به ثبت نام الكترونيكي اقدام نماييد.

ü      -پذيرفته شدگان گرامي مي بايست طبق جدول زمانبندي شده فوق و پس از تكميل مدارك لازم جهت ثبت نام اقدام نمايند.

ü    -مدارك را مي بايست پس از تكميل با شرايط اعلام شده اسكن نموده‌، فايل اسكن شده را هنگام ثبت نام الكترونيكي در سايت مذكور و محل مشخص شده هر فرم upload كنيد. (تذكر :تمام فايلها به فرمت jpg تبديل شده باشد.)

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-6-22 12:41        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ