جدول زمانبندی و جزییات ثبت نام پذیرفته شد گان کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی سال تحصیلی

1395-96

با عرض سلام و تبريک به مناسبت پذیرش شما در رشته فوریت های پزشکی دوره کارشناسی ناپیوسته ورودی بهمن 1395، جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح ذیل اعلام مي گردد :

توجه:ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت الکترونیکی و حضوری بوده و انجام هر دو نوع ثبت نام ( الکترونیکی و حضوری) الزامی می باشد.

26/11/95

جهت ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارید.

از شماره ملي به عنوان نام كاربري و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید.

1 – صفحات شناسنامه (حجم هر فايل100 تا 200 كيلوبايت)

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 حجم فايل زیر 50 كيلوبايت (اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 500*300 الی 600*400).

توجه 1: (هنگام اسکن عکس دقت شود تنظیمات رزولوشن اسکنر خود را روی 300 dpiتنظیم نمایید.)

3 – روی كارت ملي( حجم  فايل 100 تا 200 كيلوبايت.)

4 – روی كارت پايان خدمت، يامعافيت پزشكي ، معافيت زمان صلح يا کفالت، دفترچه اعزام به خدمت بدون غیبت جهت برادران. (حجم فايل 50 تا 200 كيلوبايت.)

5-فرم تسویه حساب با صندوق رفاه یا فرم میزان بدهی .(جهت اخذ فرم تسویه حساب صندوق رفاه می توانید به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور مراجعه نمایید ) (حجم فایل 100 تا 200 کیلو بایت )

6 – موافقت نامه بدون قید و شرط از بالاترین مقام اداری.(مخصوص شاغلین رسمی و پیمانی) ( حجم فایل 100 تا 200 کیلوبایت(

7 – گواهی اتمام یا معافیت از طرح نیروی انسانی. (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت.)

8– دانشنامه یا گواهینامه پایان تحصیلات دوره کاردانی یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل در دوره کاردانی حداکثر تا تاریخ 31/6/95 باشد. (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت.)

9 – فرم شماره 1 (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت) (از اینجا بگیرید)

10 – فرم شماره 2 (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت) (از اینجا بگیرید)

11–فرم شماره 3 (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت) (از اینجا بگیرید)

12 – فرم شماره 7 (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت) (از اینجا بگیرید)

13 – گواهی 2 سال سابقه کار با مدرک کاردانی فوریت های پزشکی.

توجه 3 :گواهی مذکور می بایست مورد تایید ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه محل خدمت باشد. بدیهی است بر اساس مصوبه جلسه چهل و هشتم شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ19/4/91 و ابلاغیه شماره736/500 مورخ 1/6/91 ارایه گواهی مذکور الزامی بوده و این دانشگاه از پذیرش افراد فاقد سابقه کار معذور می باشد.

دانشجویان محترم لطفا" دقت نمایید مدارک اسکن شده از لحاظ سایز به اندازه مدرک اصلی باشد، عدم رعایت این موضوع باعث تغییر اندازه فایل اصلی و کاهش کیفیت آن می شود.

مدارک ذکر شده در ثبت نام الکترونیکی را می بایست پس از اسکن در سیستم پذیرش الکترونیکی upload نمایید.

1-کلیه پذیرفته شدگان می بایست جهت ثبت نام حضوری در تاریخ مشخص شده به اداره کل امور آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

2-معرفی نامه به دانشکده صرفا جهت دانشجویانی صادر می شود که کلیه مراحل ثبت نام را به صورت کامل انجام دهند.

3-کارت دانشجویی پس از انجام انتخاب واحد صادر خواهد شد.

توجه 4 : بر اساس مصوبه جلسه چهل و هشتم شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ19/4/91 و ابلاغیه شماره736/500 مورخ 1/6/91 ارائه گواهی سابقه کار به مدت 2 سال که مورد تایید ریاست مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه محل خدمت باشد الزامی بوده و این دانشگاه از پذیرش افراد فاقد سابقه کار معذور می باشد.

- راهنماي ثبت نام الكترونيكي را به دقت مطالعه و پس از آماده كردن كليه مقدمات، نسبت به ثبت نام الكترونيكي اقدام نماييد.

- دانشجویان گرامي مي بايست طبق جدول زمانبندي شده فوق و پس از تكميل مدارك لازم جهت ثبت نام اقدام نمايند.

-مدارك را مي بايست براساس شرايط اعلام شده اسكن و فايل اسكن شده را هنگام ثبت نام الكترونيكي در سامانه ثبت نام الکترونیک و محل مشخص شده upload نمائید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-11-23 11:48        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ