جدول زمانبندی و جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  کاردانی  فوریت های پزشکی  سال تحصیلی96-1395

با عرض سلام و تبريک به مناسبت موفقيت شما در رشته فوریت های پزشکی دوره کاردانی ورودی بهمن سال تحصیلی 1395 ، جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح ذیل اعلام مي گردد :

توجه: ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت الکترونیکی و حضوری بوده و انجام هر دو نوع ثبت نام ( الکترونیکی و حضوری) الزامی می باشد.

جهت ورود به ثبت نام الکترونیکی نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارید. از شماره ملي به عنوان نام كاربري و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید.

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 حجم فايل زیر 50 كيلوبايت (اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 500*300 الی  600*400).

3 – روی كارت ملي (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

4 – روی كارت پايان خدمت یا معاوفيت پزشكي ، معافيت زمان صلح يا کفالت، دفترچه اعزام به خدمت جهت برادران. (حجم هرفايل 100 تا 200 كيلوبايت).

5- مدارک پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاه شامل: (ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهی نامه پایان دوره متوسطه و پیش دانشگاهی ) که هر مدرک جداگانه اسکن شده باشد .(حجم هر فایل 100 تا 200 کیلو بایت .)

6- فرم مخصوص اخذ تعهد كه شامل پذيرفته شدگان سهميه منطقه 1 ، رزمندگان و ایثارگران  براي كليه رشته ها می باشد .  ( دريافت فرم ) (حجم هرفايل 100 تا 200 كيلو بايت).

7- فرم مخصوص اخذ تعهد كه شامل پذيرفته شدگان رشته هاي مختلف گروه پزشكي در سهميه هاي مناطق 2و3 در آزمون سراسري سال 1395  می باشد .  ( دريافت فرم ) (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلو بايت).

8 - فرم اخذ تعهد از فارغ التحصيلان دانشگاهها و موسسات آموزش عالي داخل و خارج از كشور و دانشجويان فعلي و انصرافي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور. (حجم هرفايل 100 تا 200 كيلو بايت) ( دريافت فرم )

9- فرم تاییدیه صحت سلامت ( دريافت فرم ). حجم فایل 100 تا 200 کیلوبایت (شامل تمامی دانشجویان می باشد .)

10- رسید پستی درخواست تاییدیه تحصیلی دوره دیپلم و پیش دانشگاهی که از اداره پست دریافت نموده اید . (حجم فایل 100 تا 200 کیلو بایت)

آدرس دانشگاه جهت ارسال تاییدیه تحصیلی : شیراز میدان امام حسین (ع) جنب دانشکده پزشکی اداره کل امور آموزشی دانشگاه کدپستی 53185-71348

دانشجویان محترم لطفا" دقت نمایید مدارک اسکن شده از لحاظ سایز به اندازه مدرک اصلی باشد، عدم رعایت این موضوع باعث تغییر اندازه فایل اصلی و کاهش کیفیت آن می شود.

مدارک ذکر شده در ثبت نام الکترونیکی را می بایست پس از اسکن در سیستم پذیرش الکترونیکی upload نمایید.

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری به شرح زیر می باشد :

3-کلیه پذیرفته شدگان می بایست جهت ثبت نام حضوری در تاریخ مشخص شده به اداره کل امور آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

4-معرفی نامه به دانشکده صرفاجهت دانشجویانی صادرمی شودکه کلیه مراحل ثبت نام رابه صورت کامل انجام دهند.

5- کارت دانشجویی پس از انجام انتخاب واحد صادر خواهد شد.

تذکر مهم:با توجه به مقررات وظیفه عمومی ترخیص سربازان حین خدمت صرفا جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی و بالاتر مجاز بوده و ترخیص آنان جهت تحصیل در مقطع کاردانی مجاز نمی باشد. بدیهی است این دانشگاه از ثبت نام این قبیل پذیرفته شدگان معذور می باشد.

- مدراك را مي بايست پس از تكميل با شرايط اعلام شده اسكن نموده ، فايل اسكن شده را هنگام ثبت نام الكترونيكي در سامانه ثبت نام الکترونیکی و محل مشخص شده upload  نمائید .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-11-10 13:11        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ