جدول زمانبندی و جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان رشته نیمه متمرکز سلامت دهان دوره کاردانی ورودی بهمن 1395

با عرض سلام و تبريک به مناسبت پذیرش شما در رشته نیمه متمرکز سلامت دهان دوره کاردانی ورودی بهمن 1395،جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح ذیل اعلام مي گردد :

توجه:ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت الکترونیکی و حضوری و انجام هر دو نوع ثبت نام( الکترونیکی و حضوری ) الزامی می باشد.

19/11/95

آدرس ثبت نام حضوری: شيراز- بلوار زند- جنب دانشکده پزشکی- اداره کل امور آموزشی دانشگاه -اداره پذیرش و ثبت نام

جهت ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارید.

از شماره ملي به عنوان نام كاربري و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید.

1 – صفحات شناسنامه (حجم هر فايل100 تا 200 كيلوبايت)

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 حجم فايل زیر 50 كيلوبايت (اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 600*400  الی  500*300).

توجه1: هنگام اسکن عکس دقت شود تنظیمات رزولوشن اسکنر خود را روی 300 dpiتنظیم نمایید.

3 –  روی كارت ملي (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت)

4 – روی كارت پايان خدمت يامعافيت پزشكي ، معافيت زمان صلح يا کفالت ، دفترچه اعزام به خدمت بدون غیبت جهت برادران.(حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت)

5-  مدارك پايان دوره متوسطه و پیش دانشگاهی شامل :(ريز نمرات دیپلم و پيش دانشگاهي و گواهي نامه پايان دوره متوسطه و پيش دانشگاهي ) که هر مدرك جداگانه اسكن شده باشد . (حجم هرفايل 100 تا 200 كيلو بايت.)

6 –فرم مخصوص اخذ تعهد كه شامل پذيرفته شدگان سهميه منطقه 1، رزمندگان و ایثارگران براي كليه رشته ها

( دريافت فرم )  (حجم فايل 100 تا 200 كيلو بايت.)

7- فرم مخصوص اخذ تعهد كه شامل پذيرفته شدگان رشته هاي مختلف گروه پزشكي در سهميه هاي مناطق 2و3 در آزمون سراسري سال 1395می باشد ( دريافت فرم ) (حجم فايل 100 تا 200 كيلو بايت)

9 - فرم تاییدیه صحت سلامت.( دريافت فرم ). حجم هرفايل 100 تا 200 كيلو بايت.شامل تمامی دانشجویان می باشد.

10- رسید پستی و درخواست تاییدیه تحصیلی دوره دیپلم و پیش دانشگاهی که از اداره پست دریافت نموده اید. (حجم فايل 100 تا 200 كيلو بايت)

11- اصل سند تعهد محضری. کلیه پذیرفته شدگان رشته سلامت دهان می بایست قبل از مراجعه به اداره کل امور آموزشی جهت ثبت نام حضوری، به اداره حقوقی و املاک دانشگاه مراجعه و نسبت به تایید اصل سند تعهد محضری اقدام نمایند. جهت اطلاع از نحوه تنظیم سند تعهد محضــــری به پیوند روبرو مراجعه نمائید.(از اینجا بگیرید)

آدرس اداره حقوقی دانشگاه:بلوار کریم خان زند ،ساختمان مرکزی علوم پزشکی ، طبفه دوم اداره حقوقی.

دانشجویان محترم لطفا" دقت نمایید مدارک اسکن شده از لحاظ سایز به اندازه مدرک اصلی باشد.عدم رعایت این موضوع باعث تغییر اندازه فایل اصلی و کاهش کیفیت آن می شود. مدارک ذکر شده در ثبت نام الکترونیکی را می بایست پس از اسکن در سیستم پذیرش الکترونیکی upload نمایید.

1-    اصل گواهينامه پايان دوره دیپلم و پيش دانشگاهي

2-    اصل شناسنامه و کارت ملی

3-    اصل سند تعهد محضری

4-    کلیه پذیرفته شدگان می بایست جهت ثیت نام حضوری در تاریخ مشخص شده به اداره کل آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

5-    معرفی نامه به دانشکده صرفاً جهت دانشجویانی صادر می شودکه کلیه مراحل ثبت نامرا به صورتکامل انجام دهند.

6-    کارت دانشجویی پس از انجام انتخاب واخد صادر خواهد شد.

ضمناً اين امور در صورت عدم ارائه مدارك فوق هنگام ثبت نام حضوري جداً از ثبت نام
پذيرفته شدگان معذور مي باشد .

تذکر مهم: سربازان حین خدمت صرفاً جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی و بالاتر مجاز بوده و ترخیص آنان جهت تحصیل در مقطع کاردانی مجاز نمی باشد.بدیهی است این دانشگاه از ثبت نام این قبیل پذیرفته شدگان معذور است.

- مدراك را مي بايست بر اساس اعلام شده اسكن نموده ، و فايل اسكن شده را در سامانه ثبت نام الکترونیک و محل مشخص شده upload نمایید.

- تذكر :تمام فايلها به فرمت jpg تبديل نمایید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-11-10 13:19        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ