جدول زمانبندی و جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  MPHسیاست گذاری سلامت سال تحصیلی96-1395

با عرض سلام و تبريک به مناسبت پذیرش شما در رشته ورودی MPHسیاست گذاری سلامت،جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح ذیل اعلام مي گردد :

توجه:ثبت نام در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت الکترونیکی و حضوری و انجام هر دو نوع ثبت نام( الکترونیکی و حضوری ) الزامی می باشد.

16/11/95

آدرس ثبت نام حضوری: شيراز- بلوار زند- جنب دانشکده پزشکی- اداره کل امور آموزشی دانشگاه -اداره پذیرش و ثبت نام

جهت ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارید.

از شماره ملي به عنوان نام كاربري و از چهار رقم سمت راست شماره ملی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید.

1 – صفحات شناسنامه (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلوبايت)

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 حجم فايل زیر 50 كيلوبايت (اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 600*400  الی  500*300).

3 – روی كارت ملي (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

4 – روی كارت پايان خدمت، يامعاوفيت پزشكي ، معافيت زمان صلح يا کفالت یا دفترچه اعزام به خدمت بدون غیبت جهت برادران. (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

5-گواهی اتمام طرح نیروی انسانی یا معافیت از طرح نیروی انسانی . (جهت رشته های مشمول طرح ) (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

6 – آخرین مدرک تحصیلی که نشان دهنده فراغت از تحصیل در مقطع دکترای عمومی یا کارشناسی ارشد باشد . (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

7- فرم تسویه حساب صندوف رفاه دوره عمومی یا کارشناسی ارشد (جهت اخذ فرم تسویه حساب صندوق رفاه می توانید به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور مراجعه نمایید .) (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

تذکر : دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه های وزارت علوم و دانشگاه پیام نور نیاز به ارائه مدرک فوق ندارند .

دانشجویان محترم لطفا" دقت نمایید مدارک اسکن شده از لحاظ سایز به اندازه مدرک اصلی باشد.عدم رعایت این موضوع باعث تغییر اندازه فایل اصلی و کاهش کیفیت آن می شود. مدارک ذکر شده در ثبت نام الکترونیکی را می بایست پس از اسکن در سیستم پذیرش الکترونیکی upload نمایید.

1-    کلیه پذیرفته شدگان می بایست جهت ثیت نام حضوری در تاریخ مشخص شده به اداره کل آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

2-    معرفی نامه به دانشکده صرفاً جهت دانشجویانی صادر می شودکه کلیه مراحل ثبت نام را به صورت کامل انجام داده باشند.

3-    کارت دانشجویی پس از انجام انتخاب واحد صادر خواهد شد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-11-9 14:22        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ