جدول زمانبندی و جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ناپیوسته ورودی سال تحصیلی96-95

با عرض سلام و تبريک به مناسبت موفقيت شما در  آزمون کارشناسی سال تحصیلی  96-95 ، جزییات و جدول زمانبندي ثبت نام به شرح ذیل اعلام مي گردد :

توجه نمایید ثبت نام به صورت الکترونیکی و حضوری می باشد و انجام هر دو نوع ثبت نام ( الکترونیکی و حضوری )اجباری می باشد .

نكته مهم : در صورت هر گونه تغییر در جزییات و جدول زمانبندی ثبت نام ، مراتب متعاقباً از طريق همين سامانه اطلاع رساني خواهد گرديد.

9/8/1395

آدرس ثبت نام حضوری: شيراز- بلوار زند- جنب دانشکده پزشکی- اداره کل امور آموزشی دانشگاه اداره پذیرش و ثبت نام

جهت ورود به ثبت نام الکترونیکی نیاز به نام کاربری و رمز عبور دارید.

از شماره ملي به عنوان نام كاربري و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید.

2 – عكس رنگي زمينه سفيد 4*3 حجم فايل زیر 50 كيلوبايت (اندازه طول و عرض عکس اسکن شده : 600*400  الی  500*300).

نکته: (هنگام اسکن عکس دقت شود تنظیمات رزولوشن اسکنر خود را روی 300 dpiتنظیم نمایید.)

توجه: عکس ها می بایست زمینه سفید رنگی و به روز، با حجاب کامل اسلامی جهت خواهران و بدون کراوات جهت برادران باشد.

3 – روی كارت ملي (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت) .

4 – روی كارت پايان خدمت ، يامعافيت پزشكي ، معافيت زمان صلح يا کفالت یا دفترچه اعزام به خدمت جهت برادران. (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت ).

تذکر 1: فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی نیاز به ارائه مدرک فوق ندارند .

6 – موافقت نامه بدون قید و شرط از بالاترین مقام اداری و حکم مرخصی بدون حقوق یا مأموریت آموزشی تا پایان تحصیلات (مخصوص شاغلین رسمی و پیمانی) (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

7 – گواهی اتمام طرح نیروی انسانی یا معافیت از طرح نیروی انسانی. (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

تذکر 1: این مدرک شامل فارغ التحصیلان سال 1395 نمی باشد .

تذکر 2: فقط شامل فارغ التحصیلان رشته های رادیولوژی ، علوم آزمایشگاهی ، پرستاری ، اتاق عمل ، هوشبری ، پرستاری دنداپزشکی و بهداشت دهان و فوریت های پزشکی می باشد .

8 –آخرین مدرک تحصیلی که نشان دهنده فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی حداکثر تا تاریخ 31/6/1395 باشد .(حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت).

تذکر 1: دانشجویانی که دوره کارشناسی خود را در سایر دانشگاه ها گذرانده اند و بلافاصله پس از دوره کارشناسی در دوره کارشناسی ارشد پذیرفته شده اند ملزم به ارائه گواهی از دانشگاه محل تحصیل دوره کارشناسی مبنی بر فراغت از تحصیل حداکثر تا تاریخ 31/6/1395 می باشند .

9 – فرم تعهد شماره 1 (حجم فايل 100 تا 200 كيلوبايت )(از اینجا بگیرید )

تذکر : این فرم شامل پذیرفته شدگان واحد بین الملل (باپرداخت شهریه ) نمی باشد .

10 – فرم تعهد شماره 2 (حجم هر فايل 100 تا 200 كيلوبايت) (از اینجا بگیرید )

تذکر : این فرم شامل پذیرفته شدگان واحد بین الملل (باپرداخت شهریه ) نمی باشد .

پذیرفته شدگان محترم لطفا" دقت نمایید مدارک اسکن شده از لحاظ سایز به اندازه مدرک اصلی باشد، زیرا عدم رعایت این موضوع باعث تغییر اندازه فایل اصلی و کاهش کیفیت آن می شود.

مدارک ذکر شده در ثبت نام الکترونیکی را می بایست پس از اسکن در سیستم پذیرش الکترونیکی upload نمائید .

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری(9/8/95)

1- فرم هیات مرکزی گزینش .( از اینجا بگیرید) این فرم شامل تمامی دانشجویان می شود ، که می بایست پس از تکمیل امضاء در مراجعه حضوری به همراه داشته باشند .

2- رشته های پرستاری مراقبت های ویژه ، رشته پرستاری مراقبت های ویژه نوزدان و تکنولوژی گردش خون ملزم به ارایه مدارک و مستندات دو سال سابقه  کار بالینی با مدرک کارشناسی می باشند (سابقه کار قبل از اتمام دوره کارشناسی قبول نمی باشد .)

3-مدارک مربوطه به ایثارگران (جهت پذیرفته شدگان از سهمیه رزمندگان )

4- با توجه به اعلام دیر هنگام نتایج تکمیل ظرفیت و با توجه به گذشت یک ماه از سال تحصیلی 96-95 دانشگاه علوم پزشکی شیراز تعهدی در خصوص شروع به تحصیل پذیرفته شدگان از نیمسال جاری ندارد .

این امور در صورت عدم ارائه مدارک فوق هنگام ثبت نام حضوری جدا از ثبت نام پذیرفته شدگان معذور می باشد .

تذکر خیلی مهم:

پذیرفته شدگان واحد پردیس خودگردان  (با پرداخت شهریه ) قبل از شروع مراحل ثبت نام ضروری است به پیوند روبرو مراجعه نمایید . (از اینجا بگیرید)

- پذيرفته شدگان گرامي مي بايست طبق جدول زمانبندي شده فوق و پس از تكميل مدارك لازم جهت ثبت نام اقدام نمايند.

-مدارك را مي بايست پس از تكميل با شرايط اعلام شده اسكن نموده ، فايل اسكن شده را هنگام ثبت نام الكترونيكي در سايت مذكور و محل مشخص شده هر فرم upload كنيد. (تذكر :تمام فايلها به فرمت jpg تبديل شده باشد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-10-28 11:20        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ